Test

1. února 2011 v 18:47 | Xanadu |  Test
Víš všechno o zvířatech ? Otestuj si to v tomhle testu. Odpovídej tak ,že odpovědi napíšeš do komentářů například : 1)a , 2)c ,…
Správné odpovědi napíšu po 10 komentářích.

1) Která zvířata žijí na mořském dně, mají chapadla a vypadají jako květina?
a) Chobotnice
b) Medúza
c) Sasanka

2)Jak nosí vačnatci svá mláďata?
a) V ústech
b) Ve vaku
c) V zadní prohloubině

3)Jak se říká mladé labuti?
a) Káčátko
b) Labutě
c) Labutínek

4)Který slon má větší uši: Africký nebo Indický?
a)Africký
b)Indický
c)Stejně

5)Proč dělají pavouci sítě?
a) Na okrasu
b) K zachycení rosy
c) K chytání kořisti

6)Kolik hrbů má velbloud?
a) 1 nebo 2
b) 3 nebo 4
c) 4 a víc

7)Který hmyz přenáší malárii?
a) Beruška
b) Mol
c) Komár

8)Který lidoop je největší?
a) Orangutan
b) Gorila
c) Pavián

9)Co má pták a žádné jiné zvíře ne?
a) Peří
b) Zobák
c) Křídla

10)Jak se ochlazují psi?
a) Vyválením v kaluži
b) Prudkým oddechováním
c) Slintáním

11) Je delfín ryba nebo savec?
a) Ryba
b) Savec
c) Nic z toho

12) Který obojživelník je nejpomalejší?
a) Želva
b) Chameleón
c) Kobylka

13) Jaký má had povrch těla?
a) Slizký
b) Šupiny
c) Peří

14) Co jí žralok?
a) Ryby
b) Žraloky
c) Mořské řasy

15) Je Hlístoun Červenohřívý zvláštní dravec?
a) Ano
b) Ne
c) Nevím

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Misa Misa | 1. února 2011 v 19:29 | Reagovat

1)a  2)b  3)a  4)c  5)c  6)b  7)b  8)b  9)c  10)a  11)a  12)a  13)a  14)a  15)c :-?

2 freestories freestories | Web | 1. února 2011 v 19:31 | Reagovat

1c 2b 3b 4a 5c 6a 7c 8b 9b 10b 11b 12a 13b 14a 15c :-)

3 Barša Barša | 1. února 2011 v 19:33 | Reagovat

1c  2b  3b  4b  5c  6a  7c  8b  9b  10b  11a  12a  13c  14a  15a

4 Juju.Lůca Juju.Lůca | Web | 1. února 2011 v 19:45 | Reagovat

Máš pěkný dess

5 ruža z Moravy ruža z Moravy | E-mail | Web | 2. února 2011 v 22:45 | Reagovat

Jen tak mimochodem,sáhla jsi si někdy na hada? Má krásně suchou kůži, ne slizkou. Pes se ochlazuje vyplazením jazyka a oddechováním. ;-)

6 xanadu xanadu | Web | 3. února 2011 v 14:43 | Reagovat

Já vím 8-)

7 Xanadu Xanadu | Web | 4. února 2011 v 18:40 | Reagovat

A kdo psal, že má slizkou kůži??:D

8 kajka kajka | E-mail | Web | 4. února 2011 v 20:52 | Reagovat

1.c
2.b
3.b
4.a
5.c
6.a
7.c
8.b
9.b
10.b
11.b
12.a
13.b
14.a
15.c :-(
a si moje SB taky by si měla začit obihat jinak si tě smažu :-(  :-)

9 xanadu xanadu | Web | 7. února 2011 v 10:11 | Reagovat

Kajka má skoro všechno dobře až na 9.b a na 15.c má tam být 9.a a 15.a.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama