Psoun prériový

25. října 2011 v 17:05 | xanadu |  Hlodavci
Vyskytuje se od jihozápadní Kanady až po severní Mexiko.
Živí se rostlinami. Žijí ve společnosti složené z jednoho samce,
více samiček a jejich dětí. Této společnosti se říká rodina (rodinný klan).
Několik těchto spojených rodin si hlídají své teritorium, které se skládá
ze soustav nor jednotlivých rodin.






 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama