Ježura australská

30. října 2013 v 17:41 | Xanadu |  Vejcorodí
Ježura australská žije v Austrálii, Tasmánii a na Nové Guineji.
Živí se mravenci a termity, které loví dlouhým lepkavým jazykem.
Má hustou srst a na hřbetě a bocích silné ostny.
Klade vejce a její mláďata po narození olizují mateřské mléko,
které vytéká z mléčných bradavek.







 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Filip Filip | E-mail | Web | 31. března 2015 v 23:09 | Reagovat

vypadá jako ježek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama